Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σκεφτόμαστε τον ΟΣΦΠ”

“Σκεφτόμαστε τον ΟΣΦΠ”

Djordjevic1

Djordjevic1
Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (81-80), ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, έτσι, μολονότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του. Υπογράμμισε, δε, πως, πλέον, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (08/10, 21:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω, αρχικά, να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νίκη της. Ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι Ευρωλίγκα. Αμφότερες οι ομάδες ήταν εξαιρετικές. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, διότι ηττηθήκαμε. Με τόσα προβλήματα και τόσα πολλά ταξίδια, ήρθαμε στη Μόσχα και ηττηθήκαμε στο ένα σουτ από την ΤΣΣΚΑ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες μας ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Κάναμε καλή δουλειά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε πολύ δύσκολα ταξίδια. Μέσα από τα φιλικά που δώσαμε, έχουμε μάθει πολλά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε.

Σήμερα (4/10) κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε αρκετά λέι απ. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί, όπως είδαμε και σήμερα (4/10), το ματς κρίθηκε στον πόντο. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (8/10, 21:00) κι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα κι η Ευρωλίγκα” τόνισε -ύστερα από την ολοκλήρωση του “Γκομέλσκι Καπ”ο “Σάλε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…