Σημειωτές τέλος!

merika tasos skka

merika-tasos-skkaΑπό τον Βόλο ήρθαν τα πρώτα μηνύματα. Εκεί εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η μείωση των μελών της Γραμματείας, ή αλλιώς το “κόψιμο” του σημειωτή. Κι αφού βγήκε χωρίς προβλήματα το Πανευρωπαϊκό, από φέτος κόβεται η θέση του σημειωτή από το τραπέζι της Ευρωλίγκας!

Γιατί μπορεί να είναι άλλο η FIBA κι άλλο η Ευρωλίγκα, όμως δεν χρειάζονταν να έρθει το “κόψιμο” για να κληθούν -μετά από 15 χρόνοι- όλοι οι Κριτές (Α1 και διεθνείς) να μάθουν υποχρεωτικά το “κομπιούτερ” του ΟΑΚΑ.

Οι Αθηναίοι Κριτές, για πρώτη φορά ασχολήθηκαν με τη μοντέρνα τεχνολογία, όμως μοιάζει να είναι πολύ αργά, καθώς η στατιστική υπηρεσία που χρησιμοποιείται από την Ευρωλίγκα θα… φάει κι άλλες θέσεις. Ένα ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί είναι ποιος θα κάνει τα σήματα (και σφυρίγματα) του σημειωτή. Πιθανότατα θα αναλάβει παραπάνω χρέη ο χρονομέτρης, καθώς αποκλείεται να επιφορτιστεί με τέτοια ευθύνη η στατιστική υπηρεσία.

Κατά πώς φαίνεται, ο σημειωτής θα κοπεί και από το Eurocup, οπότε είναι θέμα χρόνου να εκλείψει ως θέση και από το πρωτάθλημα της Α1.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…