Κεντρική Ασίστ Basketbase Ρεκόρ τετραετίας από τον Ουάιτ

Ρεκόρ τετραετίας από τον Ουάιτ

white

OKARO WHITEgeorge-petridisΗ νίκη επί της Μπούντουτσνοστ ήρθε με χαρακτηριστική άνεση για τον Αρη. Μέσα από τη χθεσινή εμφάνιση, όμως, προέκυψε και ένα σημαντικό ρεκόρ. Ο Οκάρο Ουάιτ “σκέπασε” τα καλάθια και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ, σημείωσε ρεκόρ 4ετίας για τους “κίτρινους”.

Η προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση από παίκτη του Αρη, ήταν εκείνη της 12ης Νοεμβρίου 2011, όταν ο Τζον Τόμας μάζεψε 17 “σκουπίδια” στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Ηλυσιακό που κρίθηκε στην παράταση υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 84-79. Ο Αμερικανός είχε σε εκείνο το ματς 10 αμυντικά και επτά επιθετικά ριμπάουντ.

Εκτοτε η μεγαλύτερη, μέχρι χθες επίδοση, ήταν εκείνη των 14 ριμπάουντ που μάζεψε πέρυσι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στο εκτός έδρας ντέρμπι της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ. Στην περίοδο 2011-12 ο Σαμ Μούλντροου είχε από 13 ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκρόνινγκεν για το Eurocup και του εντός έδρας αγώνα με το Μαρούσι για το Πρωτάθλημα.

Στην περίοδο 2012-13, Ασημακόπουλος και Χαρίσης μοιράστηκαν την κορυφαία επίδοση του Αρη με 12 ριμπάουντ κάτι που έγινε και την περίοδο 2013-14 επίσης με 12 ριμπάουντ από τους Χαρίση, Ασημακόπουλο και Βεζένκοφ στο Πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…