Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρέπει να ξυπνήσουμε”

“Πρέπει να ξυπνήσουμε”

Sasa Djordjevic Panathinaikos Barcelona

Sasa Djordjevic-Panathinaikos-Barcelona

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον τεχνικό των “πρασίνων“, Σάσα Τζόρτζεβιτς να εμφανίζεται απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ έστειλε μήνυμα αφύπνισης ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε τον αγώνα. Δεν είχαμε ανταγωνιστικό πνεύμα και αυτό είναι απαράδεκτο. Ήταν λάθος το πρόσωπο που παρουσιάσαμε και αν έρθεις έτσι στη Βαρκελώνη θα πάθεις αυτό που πάθαμε εμείς. Περιμένω αντίδραση από τους παίκτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσουν με το σωστό τρόπο.

Πρέπει να ξυπνήσουμε και να ξεχάσουμε ό,τι κάναμε τον τελευταίο μήνα. Η σεζόν είναι μεγάλη και οι παίκτες μου πρέπει να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είχαν ενέργεια σε υψηλό επίπεδο κι έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά είχαμε προβλήματα με τραυματισμού και απουσίες. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …