Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Πληρωμή με “εργόσημο”

Πληρωμή με “εργόσημο”

tsagkronis

tsagkronis

Στον Πειραιά συννέφιασε και στην Αθήνα βρέχει!…
Η υπόθεση με το “εργόσημο” είναι χαμένη από χέρι για τους Κριτές. Και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που αφενός αυτή είναι η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, αφετέρου οι Κριτές έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Γιατί, είπαμε, όταν έπρεπε να γίνει Ομοσπονδία, ο Βασιλακόπουλος στάθηκε απέναντι κι έπνιξε την “επανάσταση” της Τάνιας Μερίκα και των Κριτών της Αθήνας. Τώρα, που είναι αγαπημένοι και από κοινού θέλουν το… καλό των Κριτών (βρε πώς αλλάζουν οι καιροί), υπάρχει… πολυφωνία.

Η είδηση της ημέρας, δεν είναι και τόσο… φρέσκια: Στον Πειραιά, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, τα 4/5 του τραπεζιού πληρώθηκαν με “εργόσημο“. Και δεν είναι φρέσκια η είδηση, καθώς έναν χρόνο πριν το -τότε- Προεδρείο του Συνδέσμου Κριτών Πειραιά, ανακοίνωσε στα μέλη του ότι θα πληρώνονται με “εργόσημο” στους αγώνες της Ευρωλίγκας, σημειώνοντας παράλληλα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ίδιο θα ισχύει και για τα παιχνίδια της Α1.

Τότε είχαν αντιμετωπιστεί με χλευασμό και απειλές από τον γνωστό αγράμματο, ο οποίος στο μεσοδιάστημα έγινε σάρκα από τη σάρκα του ΣΚΚΑ (ή μήπως όχι;). Μόνο τους λάθος -των Κριτών του Πειραιά– ότι αντιλήφθηκαν έγκαιρα πως ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα εφαρμόζονταν, όπως ψηφίστηκε.

Από το μεσημέρι το “εργόσημο” είναι γεγονός για τους Κριτές, παρά τις υπερφίαλες υποσχέσεις του Τάκη Τσαγκρώνη (πάλι μέσα έπεσε ο Γενικός) περί του αντιθέτου. Τώρα, υπάρχουν δύο δρόμοι, από τη στιγμή που οι μισοί Κριτές (και βάλε) πληρώνονται με “εργόσημο“: Είτε θα παίζουν -οι άλλοι μισοί- για το κέφι τους (καλό θα ήταν να ζητούν τα χρήματά τους να δίνονται σε ευαγή ιδρύματα, όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού“, είτε θα υπογράφουν το “εργόσημο“.

Αλλά θα έχουν πάντα στην τσέπη τυπωμένη τη γνωμοδότηση της ΕΟΚ, η οποία για πολλοστή φορά (καμία εντύπωση) είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…