Κεντρική Διεθνή “Πήραμε πολλά μαθήματα”

“Πήραμε πολλά μαθήματα”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey
Ο Δημήτρης Ιτούδης απέδωσε στην τύχη και τη θέληση τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Παναθηναϊκό (81-80) στον τελικό του “Γκομέλσκι Καπ”. Ο 45χρονος τεχνικός, μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα του πήρε πολλά μαθήματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ αλλά και στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο τελικός νικητής ήταν θέμα τύχης και θέλησης. Πάντα έτσι γίνεται όταν ένα ματς φτάνει σε αυτό το σημείο. Εμείς, στην έναρξη του αγώνα, δεν είχαμε καθόλου καλή κυκλοφορία, κάναμε πολλά κι αβίαστα λάθη λόγω της πίεσης του Παναθηναϊκού, όπως και λόγω έλλειψης συγκέντρωσης.

Στα μισά της δεύτερης περιόδου και, κυρίως, στην τρίτη περίοδο, βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και καταλάβαμε πώς θέλουμε να παίξουμε. Το κοντό σχήμα μας βοήθησε. Ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκα.

Να ευχαριστήσω και τις τρεις ομάδες που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με πολλούς παίκτες, οι οποίοι προέρχονται και από Ευρωμπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός -από αυτό το ματς- μας έδωσε πολλά μαθήματα και πολλή δουλειά για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το τρόπαιο κι ευχαριστώ τον κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να βάλουμε καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες διοργανώσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…