Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Παραμένουμε προσγειωμένοι”

“Παραμένουμε προσγειωμένοι”

Djordjevic2

Djordjevic2Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου “αιώνιου” ντέρμπι της σεζόν (64-70) και, έτσι, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς τόνισε -στη συνέντευξη Τύπου- πως, παρά τη νίκη, η ομάδα έχει πολλή δουλειά ακόμα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Κούζμιτς για την αμυντική προσήλωσή του.

“Κατ’ αρχάς, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάμε με νίκη τη νέα σεζόν. Αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές, μία ομάδα που είναι -εκ φύσεως- επιθετική. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου έλαβαν το μήνυμά μου κι έκαναν αυτά που τους ζήτησα.

Προερχόμαστε από δύσκολα ταξίδια, σε Κίνα και Ρωσία, εντούτοις, καταφέραμε σήμερα να πάρουμε τη νίκη. Η άμυνά μας ήταν παρά πολύ δυνατή. Όπως είπε κι ο Ματ (σ.σ.: Λοτζέσκι), όμως, είναι ακόμα η αρχή, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Προσπαθώ να κρατήσω προσγειωμένους τους παίκτες μου”.

Σε ό,τι αφορά στον Νικ Καλάθη: “Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Πρόκειται για έναν τρομερά ανταγωνιστικό παίκτη, ο οποίος απέδειξε -και σήμερα- τη μεγάλη προσωπικότητά του”.

Για την άμυνα πάνω στον Σπανούλη: “Προφανώς, είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα για τον Σπανούλη. Δεν θα μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε μόνον με έναν παίκτη πάνω του. Μπράβο στον Νικ (σ.σ.: Καλάθη) και στον Δημήτρη (σ.σ.: Διαμαντίδη) για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν. Ο Κούζμιτς, βέβαια, ήταν το “κλειδί” για την άμυνά μας στο σημερινό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…