Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήταν πολύ κακό παιχνίδι”

“Ήταν πολύ κακό παιχνίδι”

Darko Balaban PAOK

Darko Balaban-PAOK

Το ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο φιλικό με την Τραμπζονσπορ, το οποίο συνδυάστηκε με ήττα για τον “Δικέφαλο του Βορρά” έκανε ο Ντάρκο Μπάλαμπαν, ο οποίος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο 26άχρονος Σέρβος σέντερ, που ενσωματώθηκε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του φιλικού στην αποστολή αλλά τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, παραδέχθηκε αμέσως μετά το αρνητικό αποτέλεσμά τους και τη βαριά ήττα τους από την τουρκική ομάδα: “Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να έχω στην πρώτη μου ημέρα με την ομάδα, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, πολύ περισσότερο με τέτοια διαφορά. Ήταν πολύ κακό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το επόμενο ματς”.

Σε ερώτηση για τη συνεργασία του με το “Δικέφαλο του Βορρά” επισήμανε: “Είναι πολύ σημαντική στιγμή για εμένα το ότι υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, μια τόσο σπουδαία ομάδα, με ιστορία. Θα με βοηθήσει το γεγονός ότι υπάρχουν συμπατριώτες μου στην ομάδα, θα προσαρμοστώ πιο εύκολα. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Πέρυσι ήμουν σε μια ομάδα διαφορετικού επιπέδου βεβαίως, στην οποία είχα πολλούς πόντους και ριμπάουντ, αλλά και μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και θα το κάνω, σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …