Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Υπομονή και συγκέντρωση”

“Υπομονή και συγκέντρωση”

PAOK Soulis Markopoulos Pagkos

PAOK-Soulis Markopoulos-Pagkos

Η 2η αγωνιστική του Γιούροκαπ, αποτελεί δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανηφορίζει στην Αγία Πετρόπουλη, προκειμένου για να τεθεί αντιμέτωπος με τη Ζενίτ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, επεσήμανε την ανάγκη της απόλυτης συγκέντρωσης σε όλο το 40λεπτο και σημείωσε την υψηλό βαθμό δυσκολίας της διοργάνωσης:

“Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και η Ζενίτ δείχνει τελευταία σε καλή κατάσταση έχοντας νίκες στο Γιούροκαπ και τη VTB League. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και για να το καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και με υπομονή στην επίθεση, προκειμένου να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος” τόνισε αρχικά και κατέληξε: “Το Γιούροκαπ είναι διοργάνωση υψηλού επιπέδου και αυτό σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια μας θα είναι δύσκολα”.

Ο Γιώργος Δέδας, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Η αλήθεια είναι πως η παράδοσή μας στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλή. Ο αγώνας με τη Ζενίτ θα είναι τόσο δύσκολος όσο και οι προηγούμενοι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα, πετυχαίνει πολλούς πόντους σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιορίσουμε αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από το ματς.

Η προσπάθειά μας θα πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα κι από εκεί θα βρούμε αυτοπεποίθηση και για την επίθεση κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ, που την κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνη στην έδρα της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…