Η παρουσίαση (vid)

apollon patras 2015 16

apollon patras-2015-16

Ο Απόλλωνας Πάτρας πραγματοποιεί καινούριο ξεκίνημα φέτος, με νέα διοίκηση και προπονητή αλλά οι στόχοι εξακολουθούν να είναι υψηλοί και να προσβλέπουν μέχρι και την είσοδο στα πλέι οφ, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Φίλιππος Καμίσης, στα πλαίσια της media day. Κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των μέσων, ο σύλλογος παρουσίασε στους χορηγούς και το φίλαθλο κοινό, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της επίσημης φανέλας της ομάδας για τη σεζόν 2015-2016.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας είχε και μια έκπληξη για τους παρευρισκόμενους μιας και προβλήθηκε για πρώτη φορά το επίσημο βίντεο του συλλόγου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με η βασική ιδέα αυτού να συμπυκνώνεται στις φράσεις: “Ο Απόλλωνας εκτός από τον φίλαθλο κόσμο του είναι οι παλαίμαχοί του, οι νυν παίκτες του, αλλά και τα παιδιά των ακαδημιών του. Είναι μια ομάδα που με οδηγό την ιστορία του κατακτά το παρόν και κερδίζει το μέλλον”.

“Επιστροφή στα πλέι οφ”

Ο κ. Καμίσης πήρε πρώτος τον λόγο και σημείωσε πως “Μ’ ένα ανανεωμένο ρόστερ ο Απόλλων επιδιώκει την εδραίωση της θέσης του στην Basket League, αφού στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να επιστρέψουμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο “κορμός” της ομάδας μας έχει κι εφέτος πατρινό “χρώμα” και μάλιστα, δώσαμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και νέα δικά μας παιδιά που έχουν όρεξη και εξαιρετικές ικανότητες. Παράλληλα, με την επιλογή και νέων ξένων, αλλά και Ελλήνων έμπειρων παικτών, στελεχώσαμε το ρόστερ μας, το οποίο θα εκπροσωπεί ολόκληρη την πόλη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ένας άνθρωπος με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος από την πρώτη κιόλας ημέρα που έπιασε δουλειά έβαλε στόχο τη δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου που θα παλεύει κάθε εβδομάδα και μέχρι τέλους για τη νίκη, προσφέροντας παράλληλα θέαμα και εντυπωσιακό μπάσκετ στο κοινό. Και είμαι βέβαιος, πως η προσπάθεια μας θα βρει τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Απόλλων είναι όλων και το μεγάλο όπλο του ιστορικού συλλόγου είναι οι υποστηρικτές του”.

Ενώ, εν συνεχεία, έκανε ειδική μνεία στους χορηγούς που εξακολουθούν να στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας: “Θα ήθελα να απευθύνω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες της Πάτρας, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες του ιστορικού μας συλλόγου. Χωρίς την έμπρακτη βοήθειά τους, ο Απόλλων δεν θα είχε καταφέρει τόσα πολλά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Ως νέα διοίκηση φιλοδοξούμε, ο Σύλλογός μας με συνεχή προσπάθεια να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, άθλησης και λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Παρά τις δυσκολίες από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η κοινωνία καταφέραμε όχι μόνο να κρατήσουμε “ζωντανή” την ομάδα, αλλά και να την ενισχύσουμε, καθώς επίσης και τις ακαδημίες μας, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Απόλλωνα, αφού τα παιδιά μας είναι το μέλλον. Ο Απόλλων είναι εδώ, ακόμη πιο δυνατός και μας εμπνέει!”.

“Με την ώθηση του κόσμου”

Η σκυτάλη πέρασε στον προπονητή, Θανάση Παπαχατζή, που επεσήμανε: “Εύχομαι αυτή η σεζόν να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό θα υποσχεθούμε. Κάθε μέρα θα δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα. Ο κόσμος θα μας δώσει την έξτρα ώθηση έτσι έστω να μην σταματούμε να προσπαθούμε”.

“Να είμαστε καλύτεροι”

Τέλος, ο αρχηγός, Νίκος Αργυρόπουλος, υποστήριξε ότι: “Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Βασικός μας στόχος είναι να πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Περιμένουμε τον κόσμο και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

Το βίντεο της παρουσίασης:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…