Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ευαισθητοποίηση για καρκίνο μαστού

Ευαισθητοποίηση για καρκίνο μαστού

paok karkinos mastou
Processed with Moldiv
Processed with Moldiv

Με αφορμή το γεγονός πως ο Οκτώβριος αποτελεί μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι στις εμφανίσεις της ομάδα στο Γιούροκαπ, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα υπάρχει μια ροζ κορδέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης που γίνεται σε όλη την Ευρώπη και το κάνει με διάφορους τρόπους.

Στις εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στους αγώνες του Γιούροκαπ, τον Οκτώβριο, θα υπάρχει μία ροζ κορδέλα, καθώς το ροζ χρώμα είναι αυτό που παγκοσμίως χρησιμοποιείται για την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Για την ενέργεια αυτή υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της Euroleague Basketball, που επικροτεί τέτοιου είδους κινήσεις.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επίσης και σε συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέρουν εξαιρετικά προνομιακές τιμές και σημαντική έκπτωση σε όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚΣζολνόκι, αλλά και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…