Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επιστολή διαμαρτυρίας από ΠΣΑΤ

Επιστολή διαμαρτυρίας από ΠΣΑΤ

Panagiotis Giorgos Aggelopoulos

Panagiotis-Giorgos-Aggelopoulos-Aggelopouloi

Για το εξώδικο του Ολυμπιακού στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, που προκάλεσε την αντίδραση του συνδρομητικού καναλιού, πήρε θέση και ο ΠΣΑΤ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, τοποθετήθηκε, επί του θέματος, με επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία απέστειλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και κάλεσε τους προέδρου της να μην αντιτίθενται στο “συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης“, όπως τονίζουν.

Αναλυτικά:

“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την εξώδικη επιστολή σας προς το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS σχετικά με την περιγραφή και το σχολιασμό του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος ΠαναθηναϊκούΟλυμπιακού.

Πέραν των όποιων αντιρρήσεων μπορείτε να έχετε, τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες με το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης και στοχοποιούν δημοσιογράφους, ειδικά αυτή την περίοδο που πολλοί συνάδελφοί μας έχουν πέσει θύματα επιθέσεων.

Πάγια θέση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου είναι να υπερασπίζεται το δικαίωμα στην πολυφωνία και την ελευθερία έκφρασης, καταδικάζοντας οποιαδήποτε προσπάθεια λογοκρισίας απ’ όπου κι αν προέρχεται και τούτο θα συνεχίσουμε προς πάσα κατεύθυνση.

Είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε το σκοπό της παρέμβασής μας και για οποιαδήποτε έντασή σας, είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω συζήτηση του θέματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…