Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μην στοχοποιείτε δημοσιογράφους μας”

“Μην στοχοποιείτε δημοσιογράφους μας”

Panagiotis Giorgos Aggelopoulos

Panagiotis-Giorgos-Aggelopoulos-Aggelopouloi

Μετά την εξώδικη επιστολή που απέστειλε στη Forthnet-Nova την Τετάρτη (21/10) ο Ολυμπιακός, σχετικά με τη μετάδοση του πρόσφατου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σήμερα (22/10), ήρθε και η απάντηση από την εταιρία.

Αναλυτικά:
“Σε απάντηση της εξώδικης επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη Forthnet αναφορικά με τη μετάδοση του αγώνα της Basket League ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός από τα κανάλια Novasports, η εταιρία αποκρούει τις αιτιάσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός και με επιστολή της τονίζει

1. Tα κανάλια Novasports αντιμετωπίζουν ισότιμα όλες τις ομάδες σε όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα που προβάλλουν, στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πόλο.

2. Εδώ και 20 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα το άθλημα του μπάσκετ. Από όλους τους φορείς του αθλήματος αναγνωρίζεται η καθοριστική συμβολή των καναλιών Novasports στην ίδια την ύπαρξη του πρωταθλήματος, μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εισπράττουν οι 11 ΚΑΕ που συμμετέχουν στη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης. Επίσης, χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία τους, τα κανάλια Novasports καλύπτουν με τον αρτιότερο τρόπο εκατοντάδες αγώνες όλων των διοργανώσεων και αποδεικνύουν στην πράξη ότι λειτουργούν με ενωτικό τρόπο προς όφελος όλων των ελληνικών ομάδων.

3. Τέλος, εφιστούν την προσοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην αποφυγή ενεργειών που οδηγούν στη “στοχοποίηση” συγκεκριμένων δημοσιογράφων των καναλιών Novasports. Και ειδικά σε μια περίοδο όπου υπάρχει έξαρση φαινομένων βίας εις βάρος εργαζομένων στον τομέα του Τύπου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…