Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Εκ των κορυφαίων ο Σπανούλης”

“Εκ των κορυφαίων ο Σπανούλης”

lafayette armani

lafayette-armani

H Αρμάνι θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα, υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό, για την αγωνιστική. Η επίτευξη του θετικού αποτελέσματος αποτελεί δύσκολη αποστολή και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες, στο “στρατόπεδο” των Μιλανέζων. Ο Τζαμέλ ΜακΛίν, υπογράμμισε την ανάγκη αναχαίτισης των περιφερειακών του Ολυμπιακού ενώ ξεχώρισε και τους Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Γιανγκ.

“Θα είναι κομβικό να σταματήσουμε τους γκαρντ τους, οι οποίοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Προσωπικά, θα δώσω μεγάλη προσοχή στους ψηλούς του Ολυμπιακού, επειδή είναι καλοί στo να παίζουν πικ εν ρολ και ο Πάτρικ Γιανγκ είναι πολύ καλός στο να επιτίθεται κοντά στο καλάθι.

Αυτή τη στιγμή ο πρώην συμπαίκτης μου στην Οστάνδη, Ματ Λοτζέσκι, αποδίδει πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή για δεκαπέντε χρόνια, το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι Πρίντεζης και Γιανγκ είναι αθλητικοί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τους περιορίσουμε”.

Ο πρώην “Πειραιώτης”, Όλιβερ Λαφαγιέτ, επεσήμανε ότι: “Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα στο να παίζει πικ εν ρολ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …