Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Χάσαμε μια ευκαιρία”

“Χάσαμε μια ευκαιρία”

Sakota

Sakota

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κράσνι, στην πρεμιέρα του Eurocup, με τον τεχνικό της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα να βλέπει αυτή την ήττα ως μια χαμένη ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Χάσαμε μια ωραία ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη σε ενα σημείο που δεν είμαστε σε φόρμα. Ψάχνω να βρω κάποια παιδιά που μπορούν να αντέξουν σε όλο το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως «το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι νίκες σε αυτό το σημείο. Ξέραμε οτι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν ένας είναι σε καλή μέρα, σου δημιουργούν πρόβλημα”.

Επίσης, παρατήρησε πως: “Δεν είχαμε λύση για τον Μίτσελ. Παίξαμε πιεστική άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε καλά, φαινόταν να ξέρουμε τι θέλουμε. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και λυπάμαι που χάθηκε μια τέτοια ευκαιρία», αλλά και πως «έχουμε χρόνο να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα στο Εurocup”.

Επίσης, ρωτήθηκε για το γεγονός πως στα κρίσιμα σημεία χρησιμοποίησε τη δεύτερη πεντάδα: “Σε καμία περίπτωση δεν είχα σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι. Είπα και συγγνώμη στο Λουκά και τον Κάρτερ, γιατί δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχουν παίξει περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσεις στο παιχνίδι πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καθόλου. Με τόσους τραυματισμούς, μόνο πρώτη πεντάδα δεν εχω μπορέσει να βρω”.

Τέλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε: “Περνάμε μια περίοδο που περιμένουμε τον Κατσιβέλη. Οι ψηλοί κράτησαν την άμυνα σήμερα. Σίγουρα εύχομαι να είμαστε σύντομα όλοι στην προπόνηση. Λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…