Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αναπνέουμε καλύτερα”

“Αναπνέουμε καλύτερα”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Ο Κολοσσός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ εμφανίστηκε πιο έτοιμος και διαβασμένος και έτσι πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ρεθύμνου με 80-67.

Η νίκη αυτή έδωσε μεγάλη ψυχολογική ανάσα στην ομάδα, όπως τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Εγώ να ξεκινήσω εκφράζοντας τα συλλυπητήριά μου στον Θανάση για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του και να ευχηθώ στον Καμπερίδη να γυρίσει υγιής στα γήπεδα. Όσον αφορά το παιχνίδι, συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν μία μεγάλη νίκη.

Μας βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά και η αξία της είναι μεγάλη, λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Είχαμε κίνητρο σήμερα και όλοι όσοι έπαιξαν ήθελαν να αποδείξουν πράγματα. Το παιχνίδι μας πήγε πολύ καλά. Είχαμε ιδανική επιθετική λειτουργία, όπως το ασύλληπτο νούμερο των 24 ασίστ, ενώ και στην άμυνα πήγαμε πολύ καλά.

Γνωρίζαμε ότι ήταν κρίσιμο ματς αυτό γιατί το πρόγραμμά είναι πολύ δύσκολο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή και μετά τη νίκη αυτή, αναπνέουμε καλύτερα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, γι’ αυτό επιμονή και υπομονή απ’ όλους”.

Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη είπε: “Ο Γιαννούλης ήταν το πρώτος που έκλεισε στην ομάδα. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί ήταν ο μόνος που δεν χρειάστηκε να μιλήσω πολύ μαζί του. Ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να κάνει τη φετινή σεζόν.

Ήθελε να εμπιστεύεται την ομάδα που θα πάει, να τον εμπιστεύεται ο προπονητής και να έχει χρόνο συμμετοχής. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τον παίκτη. Αν δουλέψει και εγκεφαλικά είναι συγκεντρωμένος, έχει να δώσει πολλά πράγματα”.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος, από τη μεριά του, τόνισε: “Εγώ θέλω να σταθώ στην πολύ καλή αρχή που κάναμε στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, με καλή άμυνα και ενέργεια. Αυτό μας βοήθησε να κρατήσουμε μία καλή διαφορά που δεν χάσαμε, ενώ βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στη διάρκεια του παιχνιδιού που μας κράτησαν σε μία διαφορά ασφαλείας.

Περαστικά στον Μιχάλη Καμπερίδη. Εμείς, έχουμε μία δύσκολη συνέχεια με Πάτρα και Παναθηναϊκό εκτός. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και ελπίζουμε για το καλύτερο“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…