Κεντρική Eurobasket “Τρέλα” για την Εθνική (pics)

“Τρέλα” για την Εθνική (pics)

Zisis

ÓÐÁÍÏÕËÇÓ  ÆÇÓÇÓ  ÏÉ ÐÁÉÊÔÅÓ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÅ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ EUROBANK ÓÔÏ ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ

Πλήθος κόσμου, φίλοι και μη του μπάσκετ και πολλά μικρά παιδιά, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μέλη της Εθνικής Ανδρών, που φιλοξενήθηκαν σε κατάστημα της Eurobank στο Περιστέρι.

Εκ μέρους της χορηγού υποδέχτηκαν την ελληνική αποστολή ο Θεόδωρος Καλαντώνης (Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος) και ο Μιχάλης Βλασταράκης (Γενικός Διευθυντής). Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Νίκος Ζήσης έδωσαν μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής.

ÓÐÁÍÏÕËÇÓ  ÏÉ ÐÁÉÊÔÅÓ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÅ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ EUROBANK ÓÔÏ ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ

Από τη διοίκηση της ΕΟΚ το παρών έδωσε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, αρχικά, ευχαρίστησε τη Eurobank: “Για μια κοινή 15ετή πορεία”, προσθέτοντας: “Μας έχει βοηθήσει πολύ στο έργο της Ομοσπονδίας και στις εθνικές ομάδες. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη και να έχουμε επιτυχίες”.

ÁÍÔÅÔÏÊÏÕÍÌÐÏ  ÏÉ ÐÁÉÊÔÅÓ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÅ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ EUROBANK ÓÔÏ ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ

Ο Νίκος Ζήσης σημείωσε: “Από την πλευρά των παικτών, θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε τη Eurobank. Είναι μια σχέση πολλών ετών και ευχαριστούμε για τη στήριξη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία”.

Ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank, Μιχάλης Βλασταράκης, τόνισε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα εδώ και 15 χρόνια. Μας έχει δώσει μεγάλες χαρές και ευχόμαστε το καλύτερο και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία από όλους μας”.

ÐÁÐÁÍÉÊÏËÁÏÕ ÏÉ ÐÁÉÊÔÅÓ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÅ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ EUROBANK ÓÔÏ ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…