Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Στη χώρα του… αοράτου

Στη χώρα του… αοράτου

hartis xoris mkd

hartis-xoris-mkd

kogasΤο μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη, που ποτέ δε θα επισκεφτείς“.
Εμείς ούτε National Geographic είμαστε, ούτε Playboy (αν και θα θέλαμε, αλλά τα κορίτσια λένε να γίνουμε το πρώτο, οι άντρες το δεύτερο και λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων παραμένουμε We24), οπότε είπαμε να σας δείξουμε ένα μέρος, που μπορείτε να πάτε, όχι όμως να δείτε…

Εντάξει, όταν ο Έλληνας το ρίξει στην πλάκα (το χιούμορ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση), δεν παίζεται. Κι επειδή τις τελευταίες ώρες όλοι -κι εμείς μαζί- ασχολούνται όχι με τη νίκη, αλλά με τον αντίπαλο που κερδίσαμε, είπαν να το πάνε… πιο μακριά. Ου μην και να το τερματίσουν.

Ακολουθώντας το… Προεδρικό Διάταγμα και τον τρόπο που “διάλεξαν” τα κανάλια να παρουσιάσουν ταΣκόπιαFYROM, ή MKD, ή όπως θέλετε πείτε τη χώρα), έφτιαξαν έναν χάρτη, αλά… ΑΝΤ-1. Όπως θα δείτε, όλες οι χώρες έχουν όνομα, εκτός από τη συγκεκριμένη.

Μια και ο λόγος για το χιούμορ, όταν το 2009 είχαμε βρεθεί και πάλι απέναντι στους Σκοπιανούς (στοΕυρωμπάσκετ της Πολωνίας), οι οποίοι είχαν επιλέξει ακόμα πραγματικά προκλητική συμπεριφορά, οι “Πελαργοί” είχαν λύσει το θέμα της ονομασίας. Όπως έλεγαν “δεν ασχολούμαστε με την πολύ κάτω νότια Φιλανδία“…

Πηγή: WE24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ράιτ: Η τέλεια ληστεία

Ο Ράιτ και το «ερυθρόλευκο» La Casa De Papel. Ήταν Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, όταν ο Ολυμπια…