Κεντρική Basket League Άρης “Σας ευχαριστώ πολύ” (pics)

“Σας ευχαριστώ πολύ” (pics)

nikos gkalis galis laskaris

nikos-gkalis-galis-laskaris

Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, χειροκρότησε, φώναξε και φυσικά αποθέωσε. Ποιον; Τον Γκάλη τον “θεό”.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μπήκε στο γήπεδο που φέρει το όνομά του και γνώρισε για πολλοστή φορά την αποθέωση από όλον τον κόσμο. Βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου και βγήκε την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τις δύο ομάδες και στη συνέχεια πήγε να λάβει τη θέση του, στα επίσημα δίπλα στον Νικόλαο Λάσκαρη.

Εκεί είχε θερμή χειραψία και εναγκαλιασμό με τον Γιάννη Ιωαννίδη, με τους δύο παλαίμαχους αθλητές να μιλούν σε πολύ καλό κλίμα.

nikos-galis-gkalis-ioannidis-xeirapsia3

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Ωραίο δεν είναι το νέο μας γήπεδο; Δεν υπάρχει πιο σημαντικό event ,έτσι δεν είναι; Καλωσήρθατε όλες οι ομάδες. Είχαμε αρκετές εκπλήξεις. Ελπίζω να έχουμε ένα ωραίο παρασκευοσαββατοκύριακο. Έχουμε και μία συναυλία αύριο (26/09) που ελπίζω να μας βοηθήσει ο καιρός για να την κάνουμε έξω. Καλωσήρθατε όλοι οι νέοι παίκτες του Άρη, ξένοι και Έλληνες. Τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε. Να φωνάξουμε τον Νίκο Γκάλη“.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με τη σειρά του, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε εδώ. Πιστεύω γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Και θα χτυπήσει μία καλή θέση. Ευχαριστώ πολύ“, με τον Νικόλαο Λάσκαρη να τονίζει με νόημα: “Ό,τι χρειαστείς θα το έχεις. Όση στήριξη χρειάζεσαι θα την έχεις“.

nikos-galis-gkalis-ioannidis-xeirapsia1

nikos-galis-gkalis-ioannidis-xeirapsia2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…