Κεντρική Basket League Άρης Νίκη επί των Μαχητών

Νίκη επί των Μαχητών

aris pefka mcneal

No 741219

Νίκη φιλικού χαρακτήρα πήρε ο Άρης. Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν των Μαχητών Δόξας Πεύκων με 83-62, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Nick Galis Hall. Από τον Άρη δεν αγωνίστηκαν οι Waters και Μούρτος, με τον πρώτο να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι και τον δεύτερο να είναι ασθενής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα του Άρη (6-6), οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη (που απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ) πήραν κεφάλι στο σκορ με τους White και McNeal να αποτελούν τους κορυφαίους. Το 24-15 του πρώτου δεκαλέπτου, έδωσε τη θέση του στο 48-25 του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και πολλοί από τους νεαρούς παίκτες.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 48-25, 64-40, 83-62.
ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 6, Πελεκάνος 8, Τσούπκοβιτς 5 (1), Φλιώνης 4, White 13, Ζάρας, Hagins 2, Cohen 10, Σίμτσακ 6, McNeal 14 (2), Πουλιανίτης 7 (1), Δημητρακάς, Δήμας, Χρηστίδης 8, Δίπλαρος.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ: Απιδόπουλος 3, Θωμαΐδης, Μάρουσιτς 6, Γερομιχαλός 8, Ελευθεριάδης 20, Μπουρδάνος 6, Στόλης 3 (1), Χονδρογιάννης, Γράβας 9, Αζίζης, Θεοδωράκος 4, Λευκαδίτης 3.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ που ξεκινά το Σάββατο (05/09).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Εθνική Ομάδα Ανδρών ξεκινά το Σάββατο (05/09) στο Ζάγκρεμπ τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η Άρης ΚΑΕ εύχεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλή επιτυχία στην προσπάθειά του για διάκριση σε ακόμα μία διοργάνωση.

Η “επίσημη αγαπημένη” έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο Ευρωμπάσκετ. Οι ευχές μας είναι με την ομάδα που έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στην Ελλάδα και φυσικά με τον προπονητή του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος είναι μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…