Κεντρική Basket League Άρης ‘”Μου αρέσει η ομάδα”

‘”Μου αρέσει η ομάδα”

nikos laskaris

nikos laskaris

Εμφανώς ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Νικόλαος Λάσκαρης. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, τόνισε ότι η ομάδα δείχνει ότι είναι ανταγωνιστική, ενώ χαρακτήρισε ευχάριστο ότι οι ώρες σκάουντινγκ δεν πήγαν χαμένες. Ακόμα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του και τελειώνοντας, έστειλε μήνυμα για την καταπολέμηση της βίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικόλαος Λάσκαρης:
Ήταν ένα καλό τουρνουά, είχαμε δύο δυνατά παιχνίδια. Στο τελικό αναμετρηθήκαμε με την Πρωταθλήτρια Τουρκίας, μία ομάδα που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς, σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα τους κερδίζαμε. Δείξαμε όιτι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και βλέπω ότι θα πάμε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα“.

Για το αν είναι ικανοποιημένος: “Εννοείται, για μένα ήταν ευχάριστο. Φάγαμε τόσα ξενύχτια, τόσες ώρες δουλειάς και βίντεο, νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά, όλη η ομάδα“.

Για το ότι σχολιάζει σαν προπονητής: “Πάνω απ’ όλα είμαι φίλαθλος μου αρέσει το μπάσκετ. Έτσι είχα την ευκαιρία και την δυνατότητα, ένιωσα και την ανάγκη να ασχοληθώ όσο παραπάνω μπορώ, για να δώσω και εγώ στην ομάδα όσο παραπάνω μπορούσα. Ήταν αρκετά επίπονη η διαδικασία αλλά άξιζε τον κόπο. Όταν βλέπεις την ομάδα να παίζει τέτοιο μπάσκετ, το χαίρεσαι. Μην ξεχνάμε ότι είναι φιλικά. Ο κόουτς έκανε κάποια πειράματα, ξεκίνησε με μία πεντάδα την οποία δεν θα την χαρακτήριζα ως αρχική. Ήθελε να δει ορισμένες δυναμικές μέσα στο γήπεδο. Το είδαμε κι αυτό. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, δεν κερδίσαμε αλλά δεν πειράζει“.

Για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις: “Θέλαμε να βάλουμε ένα άρωμα πολιτιστικού εκτός από αθλητικού. Είχαμε χιλιάδες κόσμο, η βροχή λίγο μας τα χάλασε αλλά όλα πήγαν καλά“.

Για την αποχώρηση του Γιάννη Μπουτάρη: “Ξέραμε από πριν ότι είχε κάποια άλλη υποχρεώση, ήρθε απλώς για να δείξει σεβασμό στον Νίκο Γκάλη“.

Για το αν είναι το ίδιο αισιόδοξος με πριν τα φιλικά: “Η αισιοδοξία είναι η ίδια, την πίστευα και πριν και τώρα. Μου άρεσε που την είδα να παλεύει κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους“.

Για την προσέλευση του κόσμου: “Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει sold out, αλλά μην ξεχνάμε ότι διανύουμε περίοδο κρίσης. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, πάνω απ’ όλα για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη και να δώσει στους παίκτες μας, μία αίσθηση το τι έρχεται“.

Για τη συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου: “Είχε να κάνει με τον νέο Άρη, της Ευρώπης, τον Άρη που παίζει στο EuroCup. Να δούμε τι θα κάνουμε στο θέμα εισιτηρίων, μία καμπάνια που κάνει η Ευρωλίγκα για να βοηθήσει τις ομάδες να συγκεντρώσουν περισσότερο κόσμο, για το θέμα της βίας που είναι το βασικό μας μέλημα. Πιστεύω ότι με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, θα παίξουμε ανταγωνιστικό μπάσκετ και θα κοντράρουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των φιλάθλων μας στην πάταξη της βίας. Παρακαλώ πραγματικά αν κάποιος δει κάποιον άλλο να κρατάει μια φωτοβολίδα, να τον σταματήσει. Το μόνο που θα κάνει θα είναι κακό στην ομάδα και αυτός που θα το επιτρέψει θα είναι συμμέτοχος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…