Κεντρική Basket League Άρης “Μεγάλη τιμή”

“Μεγάλη τιμή”

bartzokas osfp real

bartzokas-osfp-real

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα πάρει μέρος στο Nick Galis Cup και ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε την μεγάλη τιμή αυτής της συμμετοχής. Ο τεχνικός της ρώσικης ομάδας εξήρε τον Νίκο Γκάλη και αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των “κιτρινόμαυρων“.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

– Πώς νιώθετε για τη συμμετοχή σας στο “Nick Galis Cup”, όπου θα τιμήσετε έναν από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη;
“Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη για μας. Ευρωπαίοι θρύλοι σαν τον Νίκο Γκάλη είχαν τεράστια συνεισφορά στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι“.

– Πιστεύετε ότι όλες οι ομάδες πρέπει να τιμούν μ’ αυτόν τον τρόπο τους παίκτες – θρύλους που φόρεσαν τη φανέλα τους;
“Πιστεύω πως είναι πολύ καλή ιδέα. Όταν μια ομάδα δεν ξεχνά και τιμά τους θρύλους της, καταφέρνει να “ενώσει” τις γενιές των φιλάθλων και των παικτών της. Είναι ένας τρόπος για να συνεχίσει να ακούγεται δυνατά στον κόσμο το όνομα του παίκτη – σύμβολο. Είμαι σίγουρος ότι με τη συμμετοχή μας θα καταφέρουμε να δώσουμε ένα σημαντικό λόγο στους νεότερους φιλάθλους της Λοκομοτίβ να μάθουν τα κατορθώματα του Νίκου Γκάλη“.

– Το υψηλό επίπεδο του τουρνουά, με δύο ομάδες Ευρωλίγκα και δύο Γιούροκαπ, θα βοηθήσει την ομάδα σας στην προετοιμασία της για την ερχόμενη σεζόν;
“Αναμφισβήτητα. Πήραμε την απόφαση να παίξουμε κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, αν και είχαμε αρκετές απουσίες, αφού αρκετοί παίκτες μας συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ. Αγώνες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους δείχνουν καλύτερα σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Στο “Nick Galis Cup” θα έχουμε λιγότερες απουσίες από ποτέ, οπότε ανυπομονούμε να έρθουμε στην Ελλάδα και να δώσουμε αυτούς τους αγώνες”.

– Κατά τη διάρκεια της καριέρας σας έχετε δώσει αρκετούς αγώνες στο γεμάτο “Nick Galis Hall”. Ανυπομονείτε να ζήσετε μία “καυτή” ατμόσφαιρα, στο “Nick Galis Cup”;
“Παίζουμε στην Ευρωλίγκα και μας περιμένουν οι πιο “θερμοί” φίλαθλοι της Ευρώπης. Το να δοκιμαστούμε μπροστά στο κοινό του Άρη θα προσθέσει εμπειρία σ’ αυτό το κομμάτι και θα κάνει ακόμα πιο χρήσιμη τη συμμετοχή μας στο “Nick Galis Cup“. Πέρα απ’ αυτό, αρκετοί παίκτες μας δεν είχαν ως τώρα τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε μία ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργεί ένα γεμάτο γήπεδο, όπως συμβαίνει και στα μεγάλα ματς της Λοκομοτίβ, στο Κρασνοντάρ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…