Κεντρική Basket League Άρης Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Nick Galis Cup

Nick Galis Cup

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (22/09) τα εισιτήρια για το “2ο Nick Galis Cup“, που θα διεξαχθεί στο Nick Galis Hall στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, εκτός από τους αγώνες μπάσκετ, θα υπάρξει και συναυλία με γνωστούς τραγουδιστές στις 26/09.

Τα εισιτήρια εκτός από τα γραφεία της ΚΑΕ, διατίθενται και μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στην κυκλοφορία τέθηκαν από την Τρίτη (22/09) τα εισιτήρια για το 2ο τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27/09 στο «Nick Galis Hall» και θα περιλαμβάνει συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου και Μίλτου Πασχαλίδη το Σάββατο 26/09.

Η πώληση των εισιτηρίων:

ΤΡΙΤΗ 22/09 – ΠΕΜΠΤΗ 24/09

Από 12.00 έως 20.00, από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/09

Από τις 12.00 έως την έναρξη των αγώνων, από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και το ARIS LEGEND STORE.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09

Από τις 12.00 έως την έναρξη της συναυλίας (19:30) των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου και Μίλτου Πασχαλίδη (μεταξύ των Περιπτέρων 7 & 8 της Δ.E.Θ.), από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και το ARIS LEGEND STORE.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09

Από τις 12.00 έως την έναρξη των αγώνων, από εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και το ARIS LEGEND STORE.

Ηλεκτρονική διάθεση

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για το τριήμερο του «Nick Galis Cup», από την Τρίτη 22/09, μέσω του link https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris/nick-galis-cup/

Η προπώληση και η διάθεση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει είτε online, είτε από το αποκλειστικό δίκτυο συνεργασιών της viva.gr με τα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Όσοι προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, θα πρέπει να ανταλλάξουν το voucher, με το επίσημο εισιτήριο της εκδήλωσης, από το ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, το οποίο θα ανοίγει κατά τη διάρκεια του τριημέρου δύο ώρες πριν από την κάθε εκδήλωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…