Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κατάλαβα τι σημαίνει ΠΑΟ”

“Κατάλαβα τι σημαίνει ΠΑΟ”

djordjevic afiksi
STOLI-SVAGPHOTO
STOLI-SVAGPHOTO

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, υποστήριξε -στο περιθώριο της εκδήλωσης “Honouring Our Legacy– πως όλοι γνωρίζουν, αφενός, το μέγεθος του “τριφυλλιού”, αφετέρου, τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του.

Αναλυτικά: “Δεν υπάρχει κανένας στον χώρο του μπάσκετ που να μην ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος κι η οικογένειά του. Όλοι γνωρίζουν το μέγεθος της ομάδας. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Σήμερα (23/09) κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει ο Παναθηναϊκός βιώνοντας αυτήν την ατμόσφαιρα”.

“Φυσικά μίλησα με τον Ντέγιαν. Μου είπε όσα χρειαζόταν να ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Όσοι έρχονται εδώ, καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας και πώς όλοι την έφεραν σε αυτό το επίπεδο” υπογράμμισε ο “Σάλε” απαντώντας στο σχετικό ερώτημα.

Κατέληξε, δε, λέγοντας: “Έχουμε πολλά σπουδαία παιδιά στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να παίξεις ένα ματς σαν το σημερινό (23/09). Είχαμε περίπου είκοσι λεπτά καλού μπάσκετ. Δεν είναι στο DNA μου να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Στο γήπεδο πρέπει να προσπαθείς. Έχουμε νέα, έμπειρα παιδιά και παίκτες θρύλους. Από αύριο (24/09) στην προπόνηση θα αρχίσουμε να δουλεύουμε αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε. Θα δείτε πώς θα παλεύουμε και παίκτες που δεν θα τα παρατάνε. Θέλω η ομάδα να είναι σκληρή. Η φιλοσοφία της ζωής μου έχει σχέση με αυτό. Δεν αποδέχομαι πως κάποιος είναι καλύτερος από εμένα, εάν δεν το αποδείξει στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…