Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ήταν ένα καλό μάθημα”

“Ήταν ένα καλό μάθημα”

Olympiacos Sfairopoulos

Olympiacos-Sfairopoulos
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέδωσε στην κακή αμυντική λειτουργία την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου (60-77). Ο τεχνικός των Πειραιωτών, μάλιστα, υπογράμμισε πως η έλλειψη ενέργειας -λόγω του χθεσινού φιλικού- δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την εικόνα των “ερυθρόλευκων”.

“Συγχαρητήρια στην Μπάγερν Μονάχου, άξιζε τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά εμείς, εκτός από το ξεκίνημα στην άμυνά μας. Όσο περνούσε η ώρα, η άμυνά μας γινόταν όλο και χειρότερη, δώσαμε εύκολους πόντους, εύκολα σουτ, εκτός κι εντός τριπόντου. Πήραν ψυχολογία και, εν συνεχεία, μια μεγάλη διαφορά. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς” υποστήριξε, αρχικά, ο 48χρονος προπονητής ενώ προσέθεσε:

“Θα μάθουμε από αυτήν την ήττα, είμαι βέβαιος. Οφείλουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα, δεν είχαμε ενέργεια λόγω του χθεσινού παιχνιδιού, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάνει έως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…