Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Συνέχισε με ήττα

Συνέχισε με ήττα

Olympiacos Athinaiou

Olympiacos-Athinaiou

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 77-60, στο πλαίσιο του Dogus Basketball Tournament που διεξάγεται στο Ζαντάρ της Κροατίας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο και να κλείνει την πρώτη περίοδο στο 12-8. Ωστόσο η συνέχεια ήταν καταστροφική για τους “ερυθρόλευκους“, καθώς η Μπάγερν, σαφώς πιο έτοιμη και πιο πλήρης από τον Ολυμπιακό, ανέβασε στροφές και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται στο 33-24.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν και τα σημάδια κούρασης για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει μόνο 13 πόντους στην τρίτη περίοδο έναντι 27 της Μπάγερν με αποτέλεσμα να κλείσει το τριαντάλεπτο χάνοντας με 23 πόντους διαφορά (60-37), με την τελευταία περίοδο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Γι’ άλλο ένα παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς (Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάκετ και Μιλουτίνοφ) ενώ απών ήταν και ο τραυματίας Οθέλο Χάντερ. Κανονικά έπαιξαν Λοτζέσκι και Μάντζαρης με τον Βέλγο άσο να αγωνίζεται μόνο για 8 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 12-8, 24-33, 37-60, 60-77
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 9 (9 ριμπ.), Παπαπέτρου 11 (3), Στρόμπερι 9 (1), Αγραβάνης 10, Αθηναίου 9 (1), Καλαμπόκης, Τσαϊρέλης 5, Τολιόπουλος 2, Καλλές, Μάντζαρης, Καββαδάς 2, Λοτζέσκι 3 (1).
ΜΠΑΓΕΡΝ (Πέσιτς): Σαβάνοβιτς 21 (3), Μπράιαντ 7 (1), Τσιπσερ 5, Ρένφρο 1, Ρίβερς 6 (2), Μπράις 11 (2), Μάιρ, Γκαβέλ 5, Σέιφερθ 6, Τόμπσον 15 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…