Κεντρική Basket League Άρης “Υπομονή κι εμπιστοσύνη”

“Υπομονή κι εμπιστοσύνη”

priftis

priftis
Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στη νικηφόρα φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, μάλιστα, συνέστησε υπομονή κι εμπιστοσύνη ενόψει της συνέχειας.

“Το περίμενα καιρό, ανυπομονούσα. Έγινε καλή δουλειά από τους συνεργάτες μου. Η ομάδα έχει θεμελιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της. Είμαστε, όμως, ένα γκρουπ με καινούργια πρόσωπα. Θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε το διάστημα γνωριμίας μας. Μας περιμένουν δυνατά παιχνίδια.

Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού δείξαμε καλά στοιχεία, ωστόσο, σε άλλα φάνηκε ότι θέλουμε βελτίωση. Έχουμε μία αθλητικότητα στους ψηλούς, περισσότερη από πέρυσι, όπως και στα γκαρντ. Είναι πολύ πιεστικοί στην άμυνα. Θέλει υπομονή κι εμπιστοσύνη” υποστήριξα, αρχικά, ο 46χρονος κόουτς.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να μικρύνουν το γήπεδο με την ταχύτητά τους, αλλά θέλει χρόνο, λεπτομέρεια και κάποια βελτίωση σε μικρά πράγματα. Έχουμε τις αδυναμίες μας και πρέπει να τις καλύψουμε. Η άμυνα πρέπει να είναι ένα στοιχείο από το οποίο θα ξεκινάμε το παιχνίδι μας φέτος”.

Αναφορικά με τον τελικό (27/09) του “Nick Galis Cup” κόντρα στην Καρσίγιακα: “Έχει πολύ έντονο το αμερικανικό στοιχείο. Παίζει με μεγάλη ταχύτητα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς κι ένα εξαιρετικό τεστ για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…