Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Γίγαντας της Ευρώπης”

“Γίγαντας της Ευρώπης”

gist pavlovic agiasmos

gist-pavlovic-agiasmos

Ο Σάσα Πάβλοβιτς πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Παρτιζάν στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι – παρουσία κόσμου – του “τριφυλλιού”, ο Μαυροβούνιος γκαρντ θα αντιμετωπίσει απόψε (19:30) την πρώην του ομάδα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Honouring of Legacy“.

Ο 32χρονος άσος μίλησε στην ιστοσελίδα novosti για το γεγονός πως θα συναντήσει τόσο γρήγορα την πρώην του ομάδα, τονίζοντας πως “είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω τόσο γρήγορα την Παρτίζαν και θα έχω την ευκαιρία να δω ξανά τους ανθρώπους της, με τους οποίους έζησα μερικές υπέροχες στιγμές”, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Παρτίζαν:

“Παρακολουθούσα τα τεκταινόμενα όσο μπορούσα από τη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που ο Νίκολα Πέκοβιτς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και που ο Πέταρ Μπόζιτς επιλέχθηκε για τη θέση του προπονητή. Για δύο χρόνια είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πόσα ξέρει γύρω από το μπάσκετ. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων βέβαια, η Παρτίζαν θα στηριχθεί εν πολλοίς σε νεαρούς παίκτες. Ποτέ όμως μην υποτιμάτε την καρδιά της ομάδας, η οποία -πολλές φορές στη διάρκεια της ιστορίας της- απέδειξε πως ξέρει να αναγεννιέται”.

Ο Πάβλοβιτς, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, καθιστώντας σαφές πως “Είναι ένας γίγαντας των ευρωπαϊκών γηπέδων. Το αντιλαμβάνεσαι κάθε στιγμή. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πάντα πολύ υψηλές προσδοκίες στον σύλλογο. Έχουμε περάσει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας και σιγά σιγά θα ενσωματωθούν οι διεθνείς. Έχουμε σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…