Κεντρική Διεθνή “Αντιδράσαμε σωστά”

“Αντιδράσαμε σωστά”

justin carter galatasaray

justin-carter-galatasaray

Ως επίσημο αγώνα έζησε την αναμέτρηση με τον Άρη ο Τζάστιν Κάρτερ. Ο άσσος της Καρσίγιακα, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο και την ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζάστιν Κάρτερ:
Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για μας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ, ο Άρης έμεινε πίσω στο σκορ όμως επέστρεψε, ενώ κι εμείς αντιδράσαμε σωστά, πετύχαμε πολύ σημαντικά καλάθια σε κρίσιμα σημεία με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη“.

Για την ατμόσφαιρα: “Σίγουρα έμοιαζε με επίσημο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί, υποστήριξαν ένθερμα την ομάδα τους. Και οι παίκτες του Άρη όμως προσπάθησαν πολύ στο παρκέ. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στον σημερινό αγώνα κι έπαιξαν αρκετά καλά“.

Για τους παίκτες του Άρη που του έκαναν εντύπωση: “Σήμερα έπαιξε καλά το νούμερο 16 (σ.σ. Μούρτος), πέτυχε μερικά τρίποντα, το νούμερο 10 (σ.σ. Ουάιτ) και φυσικά ο ΜακΝίλ. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει σε γρήγορο τέμπο και σκληρά. Νομίζω ότι θα κερδίσουν πολλά παιχνίδια και θα κάνουν καλή πορεία στην Ευρώπη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…