“Ανατρίχιασα…”

bodiroga legacy pao

bodiroga-legacy-pao

Η εκδήλωση της Τετάρτης αποτέλεσε μια λαμπρή βραδιά στην ιστορία του Παναθηναϊκού καθώς συνέδεσε το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον του, τιμώντας τους βασικούς υπευθύνους για τη δυναστεία, την οποία δημιούργησε τα τελευταία 20 χρόνια.

Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο μεγάλος, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας. Ο παλαίμαχος άσος, μιλώντας σε σερβικά μέσα, υπερτόνισε τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης “Honouring our legacy“, εξήρε την παρουσία του κόσμου και την προσφορά των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου ενώ αναφέρθηκε και στον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

“Τι να πω; Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην εκδήλωση ήταν φανταστική. Υπήρξε τόσο συναίσθημα και αγάπη, που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ήταν απίστευτο που συγκεντρώθηκε τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο” ήταν τα πρώτα του λόγια για να προσθέσει πως “Και οι δύο πρόεδροι (σ.σ. Παύλος και Θανάσης) είναι τρομεροί. Ειδικά ο Παύλος, ο οποίος πλέον σπανίως κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν γινόταν να χάσει αυτή τη γιορτή.

Πραγματικά, μου ράγισε την καρδιά η εκδήλωση και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω. Ήμουν στον Παναθηναϊκό πριν από περίπου 15 χρόνια και δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο γιατί στις ομάδες παίκτες έρχονται και φεύγουν”.

Αναπολώντας το πέρασμα του από το τριφύλλι “Στο μυαλό μου έρχονται όλες οι κατακτήσεις που είχαμε, αλλά και τα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού που πρέπει να ζήσει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ζήσει το σερβικό ντέρμπι, αλλά είναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό. Γι’ αυτό άξιζε που έπαιξα για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτές τις μεγάλες μάχες”.

Και συνέχισε: “Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την αναμέτρηση της Ρόμα με τον Παναθηναϊκό, όπου περίπου 1000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Ιταλίας φώναζαν το όνομά μου κι ας μη φορούσα την πράσινη φανέλα” ενώ κατέληξε λέγοντας: “είδα τον Σάσα, ο οποίος από το αεροπλάνο βρέθηκε κατευθείαν στο γήπεδο και έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ μιλήσαμε και λίγο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …