Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βαρύ το κλίμα για Δίπλαρο

Βαρύ το κλίμα για Δίπλαρο

Nikos Diplaros1

Οι απαξιωτικές, για την ΑΕΚ, δηλώσεις του παίκτης της, Νίκου Δίπλαρου, βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες με τις απόψεις να διίστανται σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα πρέπει να τον “τελειώσει” ή να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο παίκτης απολογήθηκε σήμερα, στα γραφεία της ΚΑΕ, ενώπιον του μεγαλομετόχου, Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει να διαχειριστεί την πιο δύσκολη περίπτωση της θητείας του στην Ένωση, ως τώρα.

Ο νεαρός γκαρντ ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα και τον κόσμο, απόφαση δεν έχει ληφθεί αλλά το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ. Μπορεί η αποπομπή του να φαντάζει, με μια πρώτη “ματιά”, ως μονόδρομος αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι, οι οποίες θα πρέπει να λογαριαστούν από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι διοικούντες δεν επιθυμούν να ανακόψουν την καριέρα του Πατρινού αθλητή,  ο οποίος βρέθηκε μαζί με τους γονείς του στα γραφεία, όπου τους ανέμεναν, ακόμη,  ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Δουβής, ο μέτοχος, Χάρης Κουτάς, και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Χήνας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

AEK: «Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πάτρα»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική και όπως τονίζει ο Ανδρ…