Κεντρική Διεθνή “Συναρπαστικό…”

“Συναρπαστικό…”

ming china ambassador

ming-china-ambassador

Η Κίνα κέρδισε στο “νήμα” τις Φιλιππίνες και είναι η χώρα που θα αναλάβει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα. Ο παλαίμαχος σέντερ των Χιούστον Ρόκετς, Γιάο Μινγκ, που αποτέλεσε τον Πρεσβευτή της χώρας του για την ανάληψη της διοργάνωσης, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που η Κίνα αναλαμβάνει ένα τόσο μεγάλο τουρνούα τονίζοντας: “Είναι συναρπαστική ευκαιρία η ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA και είμαι σίγουρος ότι εκατομμύρια φίλαθλοι, μοιράζονται μαζί μας αυτήν τη χαρά.

Πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα και στις Φιλιππίνες. Ήταν εξαιρετικοί αντίπαλοι. Μόνο τέτοιοι αντίπαλοι μπορούσαν να μας ωθήσουν στα όρια μας και να δείξουμε για τι πραγματικά είμαστε ικανοί. Ακόμα και αν ήμασταν σε αντίπαλα “στρατόπεδα”, εν προκειμένω, έχουμε φιλικές σχέσεις μαζί τους”.

Για να καταλήξει λέγοντας πως “Γνωρίζω από πρώτο χέρι, πώς είναι να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ μπροστά από τους οπαδούς σου καθώς αγωνίστηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008. Το να φέρουμε στην Κίνα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 θα αποτελέσει έμπνευση για πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα πολλούς νέους αθλητές να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…