Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια…”

“Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια…”

mpourousis dikoudis papaloukas spanoulis zisis tsartsaris

mpourousis-dikoudis-papaloukas-spanoulis-zisis-tsartsaris

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τα φιλικά προετοιμασίας της και, πλέον, στρέφει το βλέμμα της στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, το Σάββατο (05/09), στο Ζάγκρεμπ, απέναντι στην ΠΓΔΜ. Οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης και Κώστας Τσαρτσαρής, έτσι, βρέθηκαν στα αποδυτήρια της “γαλανόλευκης” μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία, με τον τελευταίο να στέλνει το εξής μήνυμα.

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από το Βελιγράδι. Θα ήταν ωραίο να ήταν μαζί μας (σ.σ. στα αποδυτήρια) ο Δημήτρης, ο Αντώνης, ο Λάζος, ο Μιχάλης, ο “Χάτζη” κι ο Παναγιώτης. Ήμασταν παρέα και, μαζί με τον “δράκο”, γίναμε ΟΜΑΔΑ! Πιστεύω ότι, φέτος, τα παιδιά διαθέτουν το ταλέντο και την ψυχολογία να ζήσουν ανάλογες στιγμέςυπογράμμισε ο άλλοτε διεθνής άσος.

Πώς να ξεχάσει κανείς, άλλωστε, το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, όταν η χώρα μας κατέκτησε -ύστερα από 18 χρόνια- το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Τότε, λοιπόν, που οι Παπαλουκάς, Σπανούλης, Ζήσης, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, ΦώτσηςΧατζηβρέτταςΝτικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος, Κακιούζης και, φυσικά, ο “αρχιτέκτονας”, Παναγιώτης Γιαννάκης, επανέφεραν το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…