Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Όμορφα συναισθήματα”

“Όμορφα συναισθήματα”

damianidis

damianidis

Ο Πανναξιακός μετράει 20 χρόνια ζωής και έφερε εις πέρας το μεγαλύτερο του επίτευγμα και δη τη συμμετοχή του στις εθνικές κατηγορίες, από τη νέα σεζόν, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο “αρχιτέκτονας” του θριάμβου, Δημήτρης Δαμιανίδης, που δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για την επιτυχία του συλλόγου και την πορεία του καθώς και για το δικό του μέλλον αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη Νάξο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα που υπάρχουν καθώς ο Πανναξιακός θα παίξει για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες“Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα γιατί όταν βλέπεις ότι μία δουλειά φτάνει στο τέλος της με επιτυχία τότε μπορείς να νιώθεις ικανοποιημένος για αυτό που πέτυχες. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, όμως στο τέλος έκλεισε όπως θέλαμε και χαίρομαι πολύ. Από την αρχή είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο υλικό, όμως δεν μπορώ να πω ότι περιμέναμε πως θα βρεθούμε στη Γ’ εθνική. Για το μόνο πράγμα που ήμασταν σίγουροι ήταν ότι θα το παλεύαμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Για την πορεία του Πανναξιακού στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου: Έτυχε η κλήρωση να μας φέρει την 1η αγωνιστική απέναντι στον Ιπποκράτη που ήταν ο βασικός μας αντίπαλος. Είδαμε πολλά παιχνίδια του αντιπάλου σε DVD και είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι αυτό το ματς γιατί ξέραμε ότι θα είναι ένας τελικός. Σε εκείνον τον αγώνα παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε βάζοντας το πρώτο σημαντικό ληθαράκι για την άνοδο μας.

Στο δεύτερο παιχνίδι φάνηκε να αδειάζουμε μετά τη μεγάλη νίκη που είχαμε καταφέρει με αποτέλεσμα να ηττηθούμε με καλάθι σε νεκρό χρόνο από τη Σάμο. Με αυτό το αποτέλεσμα μπήκαμε σε περιπέτειες γιατί την τελευταία αγωνιστική χρειαζόμασταν να κερδίσουμε εμείς αλλά και ο Ιπποκράτης να επικρατήσει της Σάμου προκειμένου να πάρουμε την άνοδο. Τα πράγματα πήγαν όπως θέλαμε κι έτσι ανεβήκαμε. Πάντως, θεωρώ ότι θα ήταν αδικία να μην ανέβουμε είτε εμείς είτε ο Ιπποκράτης γιατί ήμασταν οι καλύτερες ομάδες”.

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα: “Το είχα πάρει απόφαση από την αρχή της χρονιάς ότι θα αποχωρήσω ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην ομάδα είχε κλείσει κι έτσι αποφάσισα να φύγω. Ο δικός μου κύκλος μπορεί να έκλεισε, όμως η επιτυχία που είχαμε ανοίγει ένα νέο κύκλο στην ιστορία της ομάδας και του νησιού που αγαπάει πολύ το μπάσκετ. Όπως και να έχει θεώρησα ότι σε αυτό το νέο κεφάλαιο πρέπει η ομάδα να πάει με νέο προπονητή”.

Για το δικό του μέλλον: “Επειδή αργήσαμε να τελειώσουμε δεν έχω κάνει κάτι, όμως πιστεύω ότι θα βρω τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Αγαπώ το μπάσκετ και θέλω να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου οπότε δεν αγχώνομαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…