Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Να γίνουμε ανταγωνιστικοί”

“Να γίνουμε ανταγωνιστικοί”

ionikos nf

ionikos-nf

Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Ιωνικός ΝΦ μετά από δύο σερί πτωτικές χρονιές. Οι διοικούντες τον σύλλογο παρέδωσαν τα “κλειδιά” της ομάδας στον Αλέξη Καρατζά, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε νέα τροχιά μπαίνει η ιστορική ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ ,που θέλει να αφήσει πίσω τις τελευταίες δύσκολες χρονιές και να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες. Στο πλαίσιο της ανανέωσης, εμπιστεύτηκε τα ηνία της ομάδας στον Αλέξη Καρατζά.
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της σεζόν στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ,με άπαντες να δίνουν το παρόν και τον καλύτερο τους εαυτό”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον Ιωνικό Ν.Φ μετά από 6 χρόνια . Η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι μετά τις τελευταίες πολύ δύσκολες χρονιές και ζητούμενο μας είναι να γίνουμε πάλι ανταγωνιστικοί. Ο σύλλογος με έχει περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και έκανε πράξη όλες μου τις εισηγήσεις σε προπονητικό επιτελείο και παίκτες. όλα τα παιδιά είναι επιλεγμένα να εκπληρώσουν το μοναδικό στόχο που έχουμε για φέτος, δηλαδή να γίνουμε μια καλή παρέα που θα πρεσβεύει υγεία και επιθυμία, να κάνουμε ζημιές στα φαβορί της κατηγορίας.”

Το πρόγραμμα των φιλικών:

30/8 Πεντέλη, 6/9 ΦΕΑ, 12/9 Μελίσσια, 13/9 Νέα Ιωνία, 16/9 Ραφήνα, 19 /9 Απόλλωνας Αθηνών, 20/9 Πόλις, 27/9 Σπόρτιγκ, 1/10 Κύπελλο με Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…