Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Κλήρωση και απονομές

Κλήρωση και απονομές

gkolemis eok klirosi vorras

gkolemis-eok-klirosi-vorras

Η κλήρωση για τους ομίλους του Βορρά, της Α2 Γυναικών και της Β’ και Γ’ Εθνικής Ανδρών, που έλαβε χώρα στη “Μίκρα” ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, παρουσία εκπροσώπων των σωματείων αλλά και στελεχών της ΕΟΚ ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη και την δεύτερη θέση στους ομίλους Βορρά της Γ΄ Εθνικής και δη στη Λάρισα, τον Αίολο Αστακού, τον Πολύγυρο και την Ευκαρπία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του εθνικού γυμναστηρίου Μίκρας στη Θεσσαλονίκη οι κληρώσεις των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ με την διαδικασία που αφορούσε τους ομίλους Βορρά της Α2 γυναικών, καθώς και της Β΄ και Γ΄ εθνικής ανδρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους δεκάδες εκπροσώπους σωματείων όλων των κατηγοριών, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, και τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Σάββας Λόρτος και Γιάννης Αλεξόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, που ξεκίνησε την διαδικασία ως “οικοδεσπότης”, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν σε όλο το ελληνικός κράτος και κατ επέκταση και στην Ομοσπονδία, ενώ τόνισε ότι θα είναι σημαντικό για όλους να έρθει μια επιτυχία από την εθνική ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, αναφέρθηκε και αυτός στα οικονομικά, καθώς τόνισε ότι η Ομοσπονδία είχε σημαντικότατη απώλεια εσόδων από την κρατική επιχορήγηση τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμη δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ κοντά στην συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των πρωταθλημάτων της Α1 γυναικών και της Α2 Ανδρών.

Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις τέσσερις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη και την δεύτερη θέση στους ομίλους Βορρά της Γ΄ Εθνικής κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για την ΑΕ Λάρισας και τον Αίολο Αστακού από τον τρίτο όμιλο και τον ΑΟ Πολυγύρου και τον ΠΣ Ευκαρπίας από τον τέταρτο. Τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Γολέμης, Λόρτος και Αλεξόπουλος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…