Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εύσημα σε Βασιλακόπουλο

Εύσημα σε Βασιλακόπουλο

katsaris paok

katsaris-paok

Με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου για να του απονείμει τα εύσημα για τη βαρύτητα που δίνει στο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Κύριε Πρόεδρε, με συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας, παρακολουθήσαμε όλοι μας την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής μας Ομάδας Εφήβων που οδήγησε εν τέλει στην μεγαλειώδη κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής  της μεγάλης επιτυχίας, στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το τιμ, που συνετέλεσαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Η οργανωμένη δουλειά και η βαρύτητα που δίνονται τα τελευταία χρόνια στις ομάδες μικρών ηλικιών από την Ομοσπονδία, με την δική σας προσωπική επιτήρηση και μέριμνα, απέδωσαν καρπούς και είμαστε βέβαιοι, ότι και μελλοντικά θα μας δίνετε τέτοιες μεγάλες χαρές και διακρίσεις, που τόσο έχουμε ανάγκη ως έθνος που περνά μεγάλες δοκιμασίες. Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων, Εθνική ομάδα Ανδρών, στο πανευρωπαϊκό  (Ευρωμπάσκετ 2015 Γερμανία, Γαλλία, Λετονία, Κροατία). Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε και πάλι.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Τους πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς αγώνες έμαθε η Εθνική. Μετά την κλήρωση που πρα…