Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αφιερωμένο στους Έλληνες”

“Αφιερωμένο στους Έλληνες”

milentigievits u17 new

milentigievits-u17-new

Οι Βασίλης Μουράτος κι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, πέρα από τους πανηγυρισμούς, στάθηκαν ιδιαίτερα στην απόδοση της Εθνικής στο δεύτερο μέρος. Ο δεύτερος, μάλιστα, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες, όπως επίσης και στον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος δεν προσέφερε τις υπηρεσίες του εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Ο Βασίλης Μουράτος υποστήριξε: “Το παιχνίδι κρίθηκε στα αποδυτήρια. Ο κόουτς μας μίλησε σαν να είμαστε 15 πόντους μπροστά. Μας είπε τι πρέπει να διορθώσουμε και, έτσι, καταφέραμε και το γυρίσαμε. Το είδαμε και στο χθεσινό ματς, οι Τούρκοι ακολούθησαν την ίδια τακτική γι’ αυτό μας δυσκόλεψαν. Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο γι’ αυτό κερδίσαμε.

Είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων δουλειάς. Κάθε φορά δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Φέτος ξέραμε τι κάναμε λάθος και το διορθώσαμε. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και των λαθών που διορθώσαμε. Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες που πέρασαν δύσκολα και σε όσους μας συμπαραστάθηκαν”.

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς υπογράμμισε: “Πήραμε το χρυσό. Βγήκαμε πρώτοι, αυτό μετράει. Ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο μας. Μας ξέφυγε για ένα διάστημα όμως στη συνέχεια ισορροπήσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και το γυρίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε θέληση για το παιχνίδι, όμως μετά πιέσαμε και το γυρίσαμε. Πληγώθηκε ο εγωισμός μας, στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι στην άμυνα είμαστε σκληροί, ότι δεν θα χάσουμε ποτέ απ’ αυτήν. Το αφιερώνω στους Έλληνες. Να έχουν υπομονή, όλα θα αλλάξουν. Θέλω να την αφιερώσω και στον Αντώνη Κόνιαρη, είναι κοντά μας, τον περιμένουμε. Τώρα ξεκούραση μέχρι την προετοιμασία για τη νέα σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…