Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αφιερωμένο στους Έλληνες”

“Αφιερωμένο στους Έλληνες”

milentigievits-u17-new

Οι Βασίλης Μουράτος κι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, πέρα από τους πανηγυρισμούς, στάθηκαν ιδιαίτερα στην απόδοση της Εθνικής στο δεύτερο μέρος. Ο δεύτερος, μάλιστα, αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες, όπως επίσης και στον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος δεν προσέφερε τις υπηρεσίες του εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Ο Βασίλης Μουράτος υποστήριξε: “Το παιχνίδι κρίθηκε στα αποδυτήρια. Ο κόουτς μας μίλησε σαν να είμαστε 15 πόντους μπροστά. Μας είπε τι πρέπει να διορθώσουμε και, έτσι, καταφέραμε και το γυρίσαμε. Το είδαμε και στο χθεσινό ματς, οι Τούρκοι ακολούθησαν την ίδια τακτική γι’ αυτό μας δυσκόλεψαν. Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο γι’ αυτό κερδίσαμε.

Είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων δουλειάς. Κάθε φορά δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Φέτος ξέραμε τι κάναμε λάθος και το διορθώσαμε. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και των λαθών που διορθώσαμε. Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες που πέρασαν δύσκολα και σε όσους μας συμπαραστάθηκαν”.

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς υπογράμμισε: “Πήραμε το χρυσό. Βγήκαμε πρώτοι, αυτό μετράει. Ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο μας. Μας ξέφυγε για ένα διάστημα όμως στη συνέχεια ισορροπήσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και το γυρίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε θέληση για το παιχνίδι, όμως μετά πιέσαμε και το γυρίσαμε. Πληγώθηκε ο εγωισμός μας, στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι στην άμυνα είμαστε σκληροί, ότι δεν θα χάσουμε ποτέ απ’ αυτήν. Το αφιερώνω στους Έλληνες. Να έχουν υπομονή, όλα θα αλλάξουν. Θέλω να την αφιερώσω και στον Αντώνη Κόνιαρη, είναι κοντά μας, τον περιμένουμε. Τώρα ξεκούραση μέχρι την προετοιμασία για τη νέα σεζόν”.

  • Στον Βόλο ο Ζαγκλής

    Με την παρουσία του γενικού γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή στον Βόλο, θα πραγματοποιηθο…
  • Ελλάδα-Ρωσία 81-86

    Oπως αναφέρει η ΕΟΚ… “η Εθνική Εφήβων U18 ηττήθηκε από τη Ρωσία στο πλαίσιο τη…
  • Εφήβων U18: Νίκη επί της Μικτής Σερρών

    Η Εθνική Εφήβων U18 που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλοξενηθεί …
Load More Related Articles
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Το μεσημέρι της ζωής μας! (vid)

“Σιγά, ρε. Γιατί να μην κερδίσουμε;”, είχε πει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο “Δράκος” είχε από…