Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το ταξίδι ξεκινάει… (vids)

Το ταξίδι ξεκινάει… (vids)

U18 Efivoi

U18-Efivoi

Έτοιμη να μπει στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων U18, το οποίο κάνει τζάμπολ σήμερα στον Βόλο, στα γήπεδα της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς, είναι Εθνική μας ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα (21:15, ΕΡΤ2) την Κροατία.

Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Μουράτος, Μιχάλης Λούντζης και Διονύσης Σκουλίδας έρχονται με φορά από το πάγκοσμιο της Κρήτης, πλαισιώνοντας τους Θανάση Ντουζίδη, Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτς, Δημήτρη Φλιώνη, Γιάννη Μιχαλούτσο, Βασίλη Χρηστίδη, Νίκο Δίπλαρο και Παντελή Σκορδά και δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο έχει μεγάλες βλέψεις.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο, παρέα με τις Κροατία, Λιθουανία και Βοσνία Ερζεγοβίνη, με τις τρεις πρώτες ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση. Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, με τους Κροάτες (παρά τις απουσίες τους) και τους Λιθουανούς να διαθέτουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ομάδες και τους Βόσνιους να αποτελούν τον φτωχό συγγενή του ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της διοργάνωσης:
(14:30) Φινλανδία – Ρωσία, Ισπανία – Γαλλία
(16:45) Βοσνία Ερζεγοβίνη – Λιθουανία, Μαυροβούνιο – Λετονία
(19:00) Ιταλία – Τουρκία, Τσεχία – Ουκρανία
(21:15) Ελλάδα – Κροατία, Σερβία – Γερμανία

Στο μεταξύ,χθες (22/7) πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή. Την παράσταση έκλεψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κεφάτος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…