Κεντρική Ελλάδα Camp Σειρά είχε ο Πηλοΐδης

Σειρά είχε ο Πηλοΐδης

marousi piloidis1jpg

marousi-piloidis1jpg

Μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλου, τον Άρη Λυκογιάννη και τον Δημήτρη Μαυροειδή, σειρά να βρεθεί στο καμπ του Αμαρουσίου είχε ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Πηλοΐδης, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους σχετικά με τους κανονισμούς του αθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Είναι μια από τις πιο σεμνές παρουσίες των ελληνικών γηπέδων. Ποτέ δεν αρνήθηκε να συνδράμει στις προσπάθειες των συλλόγων, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. Ο λόγος για τον διεθνή διαιτητή, Τάσο Πηλοΐδη, ο οποίος επισκέφθηκε τους λιλιπούτειους αθλητές του Αμαρουσίου, στο καμπ που διοργανώνει ο σύλλογός μας.

Ο Τάσος Πηλοΐδης, συνοδευόμενος από τον μικρό γιο του Φίλλιπο, ο οποίος κάνει τα πρώτα του διαιτητικά βήματα, ήρθε στο καμπ του Αμαρουσίου, μίλησε στα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους γύρω από βασικές αρχές των κανονισμών, τους εξήγησε με αναλυτικό τρόπο πώς πρέπει να παίζουν, για να κινούνται εντός των ορίων, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Ήταν μια από τις ξεχωριστές παρουσίες κι οι μικροί μας φίλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι. Προσπάθεια του συλλόγου είναι να τους δώσουμε εικόνες απ’ όλο το φάσμα του μπάσκετ, να συναντηθούν με παίκτες, προπονητές και διαιτητές, πρώτης γραμμής, να αποκτήσουν εμπειρίες και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, μαθαίνοντας το αγαπημένο τους άθλημα από τους καλύτερους”.

marousi-piloidis3jpg

marousi-piloidis

marousi-piloidis2jpg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…