Πλάνο ανόδου

kalaitzis staikopoulos

kalaitzis-staikopoulos

Τα Μελίσσια υποβιβάστηκαν στη Β’ ΕΣΚΑ, ωστόσο δεν έχουν σκοπό να μείνουν για πολύ στη δεύτερη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων Αττικής, καθώς στοχεύουν στην άμεση επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε μία πεντάδα μεταγραφών και μία τετράδα ανανεώσεων, ενώ ενεργό ρόλο θα έχει ο Γιώργος Καλαϊτζής, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΚΑΟ Μελισσίων έχει την ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσει στην οικογένειά του τους αθλητές Λάμπρο Μπάρτζο (1983 – ΑΓΕ Ζακύνθου), Παντελή Καλογερόπουλο (1992 – ΑΣ Παπάγου), Γιώργο Τζωρτζόπουλο (1993 – Μαρκόπουλο), Γιάννη Κωτίδη (1994 – Πανερυθραϊκός) και Γιώργο Κύριο (1992 – ΑΟ Ζωγράφου).

Στην ομάδα παρέμειναν οι Βαγγέλης Δήμος, Θανάσης Κοντός, Δημήτρης Παπαμιχαήλ και προωθήθηκαν οι Παύλος Γαλακτερός (1997), Βασίλης Κυπαρίσης (1997) και Γιάννης Λαουρδέκης (1997) από την εφηβική ομάδα η οποία την χρονιά που πέρασε κατέκτησε την 4η θέση στην Α κατηγορία εφήβων στην Αθήνα.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να συμπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ της ομάδας η οποία έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους.

Με την καθοδήγηση του head coach Στέλιου Σταϊκόπουλου και του συνεργάτη του Γιάννη Ψυχογιόπουλου, ξεκινάμε τη φετινή χρονιά με μεγάλη πίστη και αισιοδοξία για μια πρωταγωνιστική πορεία με στόχο την άμεση επάνοδο στην Α Κατηγορία αλλά και την δημιουργία μιας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέα παιδιά με όρεξη και κίνητρο.

Σημαντική ρόλο στην υλοποίηση των στόχων αυτών, θα έχει ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Καλαϊτζής, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

Μεταγραφή με «άρωμα» Elite League για τους Νέους Παλατιανής Οι Νέοι Παλατιανής προχώρησαν …