Plan B με Μεζρί (vid)

mejri real celeb

mejri-real-celeb

Ο Στεφάν Λάσμε “κόπηκε” από τον Παναθηναϊκό και κλείνει στη Γαλατασαράι. Ο Άλεξ Τάιους έκλεισε στην Εφές Αναντολού, οπότε ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει αλλού για τον σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται ο Σαλά Μεζρί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αποχώρησε από τους Μαδριλένους, καθώς δεν έπαιρνε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος προτινούσε τους Γκουστάβο Αγιόν, Φελίπε Ρέγες και Μάρκους Σλότερ.

Ο 29χρονος Τυνήσιος σέντερ (2,17μ.) αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στη Ρεάλ, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε μέσο όρο 4,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ στα εννιά παιχνίδια, που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα. Ο Μεζρί ξεκίνησε την καριέρα του από Étoile Sportive du Sahel (Τυνησία), ενώ έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Άντβερπ (Βέλγιο) και Ομπραντόιρο (Ισπανία), με την οποία πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Τυνησίας, όντας αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία της για το Afrobasket που θα διεξαχθεί στη χώρα του, από 19 έως 30 Αυγούστου.

Πάρτε μία γεύση από τον Σαλά Μεζρί:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…