Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κοιτάμε το αύριο”

“Κοιτάμε το αύριο”

charalampopoulos efivon volos

charalampopoulos-efivon-volos

Η Εθνική Εφήβων U18 δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου καθώς γνώρισε την ήττα με 70-64 από τη Λιθουανία. Η “γαλανόλευκη” στρέφει πια το βλέμμα της στην επόμενη αναμέτρηση, αύριο (25/07), στις 21:15, απέναντι στη Βοσνία και χρειάζεται τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας υποστηρίζοντας ότι: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες. Μπήκαμε με ενθουσιασμό, εκτελέσαμε σωστά, αλλά κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ελέγχαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά χάσαμε κάποια ριμπάουντ και δεχθήκαμε κάποια μεγάλα καλάθια. Έτσι είναι το μπάσκετ.

Τώρα, προσανατολιζόμαστε στον αγώνα με τη Βοσνία. Κάποια από τα παιδιά μας έχουν εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο και πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται κι αυτή την πίεση. Τα παιδιά είναι πληγωμένα και πρέπει να επουλώσουμε αυτή την πληγή. Αύριο, είναι μια άλλη μέρα. Είναι προπόνηση στο μυαλό μας πώς θα ξεχάσουμε ό,τι έγινε για να αντεπεξέλθουμε στο ματς του Σαββάτου. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και το εκτιμά, τον ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράστασή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…