Κεντρική Διεθνή Η νέα Αδριατική λίγκα

Η νέα Αδριατική λίγκα

Balls ABA League

Balls-ABA League

Με δεκατέσσερις (14) ομάδες, από τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο, θα διεξαχθεί, η νέα σεζόν της Αδριατικής Λίγκας, όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος της τελευταίας συνεδρίασης, που έλαβε χώρα στην Ποντγκόριτσα.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν, οι πρώτες τέσσερις (4) ομάδες του σέρβικου πρωταθλήματος, οι πρώτες τρεις (3) από το κροατικό, οι πρώτες δύο (2) από το σλοβενικό και οι πρωταθλητές της Βοσνίας, των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου. Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα θα είναι η 13η συμμετέχουσα ομάδα, ενώ το όνομα της 14ης θα γίνει γνωστό μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των προκριματικών, όπου δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν, η τέταρτη ομάδα του κροατικού πρωταθλήματος και οι δεύτερες από τη Βοσνία, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο.

Η κανονική περίοδος θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στις 6 Μαρτίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Στα πλέι οφ μάλιστα διευκρινίστηκε πως οι ημιτελικοί θα κρίνονται πλέον στις δύο νίκες και οι τελικοί στις τρεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…