Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ευαγγελίτσης, η επιστροφή

Ευαγγελίτσης, η επιστροφή

evaggelitsis

evaggelitsis

Την απόκτηση του Μάικ Ευαγγελίτση ανακοίνωσε επίσημα το Χαλάνδρι, το οποίο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ επιστρέφει στην ομάδα των βορείων προαστίων, όντας έτοιμος να την επαναφέρει στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδαςμε τον Μάικ Ευαγγελίτση. Ο Μάικ επιστρέφει σε μια ομάδα που αγάπησε, αγαπήθηκε και διακρίθηκε στο παρελθόν με στόχο να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Διοίκηση και προπονητικό team δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατόν και η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή από το ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν.

Η δήλωση του Mike:
“Μετά από την έλευση της νέας διοίκησης, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε μία από τις αγαπημένες μου ομάδες και θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Καρούτζο. Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε τη νέα σεζόν και να ξαναφέρουμε τον Γ.Σ. Χαλανδρίου εκεί που του αξίζει.

Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να δικαιωθούμε. Έχω διάθεση για σκληρή δουλειά και μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου θα δώσουμε οτι καλύτερο μπορούμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…