Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Επιμένει… ελληνικά

Επιμένει… ελληνικά

Pappas jankovic

Pappas-jankovic

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με το μεταγραφικό του πλάνο να προχωράει με απόλυτη επιτυχία. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη, εώς τώρα, μεταγραφή του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Νικ Καλάθη, ενώ θωράκισαν τη ρακέτα τους με τον θηριώδη σέντερ Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης.

Παράλληλα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενίσχυσε την περιφερειακή της γραμμή με έναν δεινό σκόρερ, όπως είναι ο Σάσα Πάβλοβιτς, ενώ θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις με την απόκτηση ενός δεύτερου σέντερ (Άλεξ Τάιους και Στεφάν Λάσμε βρίσκονται στο προσκήνιο).

Το “τριφύλλι” πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη στην περιφέρεια, μένοντας πιστό στο πλάνο του. Ο Παναθηναϊκός επιμένει ελληνικά, θέλοντας να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα βασίζεται σε τεράστιο βαθμό στο ελληνικό στοιχείο. Τη νέα σεζόν, ο ρόλος των Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλου και Μποχωρίδη θα είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι Νικός Παππάς και Βλάντο Γιάνκοβιτς θεωρούνται, μετά και την εξαιρετική περσινή σεζόν τους, ως βασικά και αναντικατάστατα μέλη της ομάδας. Δεδομένου του ελληνικού πλάνου, η απόκτηση ένος ξένου περιφερειακού παίκτη μοιάζει περιττή τη δεδομένη στιγμή.

Εν κατακλείδει, αν παρατηρήσει κανείς το ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού, θα αντιληφθεί πως στην ομάδα θα υπάρχουν πλέον μόνο τέσσερις ξένοι παίκτες. Ο λόγος για τους Σάσα Πάβλοβιτς, Τζέιμς Γκιστ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και τον παίκτη που θα αποκτηθεί για δεύτερος σέντερ. Τη νέα σεζόν, λοιπόν, το ελληνικό στοιχείο θα είναι πιο έντονο από ποτέ στο πράσινο στρατόπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …