Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Απογείωση με Ραντούλιτσα

Απογείωση με Ραντούλιτσα

raduljca france pagkosmio

raduljca-france-pagkosmio

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήρθε στην Αθήνα και επιθυμεί να προχωρήσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Το μπάτζετ του “τριφυλλιού” θα είναι αυξημένο σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, με τους “πράσινους” να στοχεύουν ξεκάθαρα στη δημιουργία μίας πολύ ισχυρής ομάδας, η οποία θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά τον Σάσα Πάβλοβιτς, ο Τζόρτζεβιτς θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ακόμα έναν παίκτη από την πάλαι ποτέ ισχυρή γιουγκοσλαβική σχολή, ο οποίος θα απογειώσει το “τριφύλλι” στο ζωγραφιστό. Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο των “πρασίνων” για τη θέση του σέντερ.

Ο 27χρονος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αποτελέσει την τρίτη φετινή μεταγραφή του “τριφυλλιού”. Το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο η “πράσινη” διοίκηση είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση για να ντύσει τον Ραντούλιτσα στα “πράσινα”. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, καθώς η πόρτα του ΝΒΑ έχει κλείσει ουσιαστικά γι’αυτόν, μιας και δεν βρήκε το συμβόλαιο και τη θέση που ήθελε στους Σακραμέντο Κινγκς.

Η επιστροφή στην Ευρώπη φαίνεται πως είναι μονόδρομος, και ο αγαπημένος του προπονητής, Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, ώστε να μεγαλουργήσουν μαζί και στον Παναθηναϊκό, εκτός από την Εθνική Σερβίας.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι πιθανό να έρθει με παρέα στο “τριφύλλι”, καθώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να θωρακίσει την “πράσινη” ρακέτα με ακόμα έναν Σέρβο σέντερ. Ο λόγος για τον 20χρονο ταλαντούχο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Παρτιζάν (ήταν συμπαίκτης με τον Πάβλοβιτς) και όπως όλα δείχνουν δεν θα επιλέξει να πάει ακόμα στο ΝΒΑ, όπου οι Σπερς τον επέλεξαν στο Νο 26 του φετινού ντραφτ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, λοιπόν, να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, δημιουργώντας μία αξιοζήλευτη φροντ λάιν με τους Ραντούλιτσα, Μιλουτίνοφ και Παπαγιάννη. Ο νεαρός Σέρβος σέντερ θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να φοράει τα “πράσινα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…