Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανάκληση μεταβίβασης μετοχών

Ανάκληση μεταβίβασης μετοχών

giannakopoulos papadopoulos

giannakopoulos-papadopoulos

Την ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο αποφάνθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού! Η ΕΕΑ δικαίωσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την καταγγελία στην οποία είχε προβεί, ακυρώνοντας έτσι την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο “τριφύλλι“.

Πλέον, το “μπαλάκι” περνάει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος καλείται, αφού μελετήσει την απόφαση της ΕΕΑ, να καταλήξει στην τελική τιμωρία που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα για τους “πράσινους” καθώς απειλούνται ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα καθώς με βάση τον νόμο 3057/2002 άρθρο 12 ισχύουν τα εξής: Ανάκληση της έγκρισης ή ανάθεση της οικονομικής διαχείρισης χωρίς την έγκριση της ΕΕΑ έχει ως συνέπεια για τη συγκεκριμένη ΚΑΕ την απαγόρευση συμμετοχής στα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα ή την αποβολή από αυτά με απόφαση του οικείου δικαιοδοτικού οργάνου, το οποίο επιλαμβάνεται κατόπιν έκθεσης της ΕΕΑ ή μετά από προσφυγή οποιουδήποτε έχει έννομο συμφέρον ή και αυτεπαγγέλτως.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός“.

Οι κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνουν λόγο για ηθική δικαίωση και αναμένουν τις περαιτέρω εξελίξεις. Η θέση της “πράσινης” ΚΑΕ έγκειται στην υποστήριξη πως η απόφαση της ΕΕΑ είναι λανθασμένη και οι άνθρωποι της, υπογραμμίζουν πως θα καταθέσουν προσφυγή και θα δικαιωθούν! Παράλληλα, οι κύκλοι της ΚΑΕ σχολίαζαν πως “αν κάποιοι από τον Ολυμπιακό επιθυμούν τόσο πολύ την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το ίδιο ισχύει και για μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…