Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το σήριαλ συνεχίζεται

Το σήριαλ συνεχίζεται

aggelopouloi-giannakopoulos-sef

Το σήριαλ της κόντρας ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, φαίνεται πως καλά κρατεί, καθώς απέκτησε και νέο επεισόδιο. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση, ενημερώνοντας επίσημα, πως κατέθεσε έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς τον Μάνο Παπαδόπουλο, είναι εικονική.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγγραφα και λοιπά στοιχεία που αποδεικνύουν την πασίδηλη εικονικότητα της πρόσφατης μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Με την αναφορά μας, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αναμένεται η άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ, έτσι ώστε να ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται τους τελευταίους μήνες ενώπιον όλου του φίλαθλου κόσμου, αθλητών, παραγόντων, δικαιοδοτικών οργάνων και φορέων της Πολιτείας.

Πράξεις καταστρατήγησης των νόμων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την εξασφάλιση ασυλίας και ατιμωρησίας μέσω εικονικών μεταβιβάσεων και επιστράτευσης παρένθετων προσώπων, δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές σε κανένα κράτος δικαίου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βασίλης Σπανούλης – Σήμερα στις 18.00 η συνέντευξη Τύπου

Ο Βασίλης Σπανούλης θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σ…