Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα

olympiakos omadki

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Τις δύο έγγραφες παρατηρήσεις – συστάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, για τα υβριστικά συνθήματα, όπως επίσης και τη ρίψη κροτίδων έγραψαν οι τρεις διαιτητές στο φύλλο αγώνα, ενώ κατέγραψαν και όσα προηγήθηκαν της λήξης του ματς.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:
6′ και 40” πριν τη λήξη του Α’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας (ΟΣΦΠ) φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα “Π… και πρεζάκια Γιαννακόπουλε“. Στο σημείο αυτό έγινε η πρώτη παρατήρηση ενημέρωση των παραγόντων της Α’ ομάδας και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

2′ και 7” πριν από τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (ΟΣΦΠ) πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδες που παρήγαγαν πολύ δυνατό κρότο.

8′ και 58” πριν από τη λήξη του Β’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας (ΟΣΦΠ) φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα το σύνθημα “Τις μάνες σας γ… κάθε μέρα πουτάνας γιοι Παναθηναϊκοί”.

5′ και 53” πριν τη λήξη του Β’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας (ΟΣΦΠ) πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδα που παρήγαγε πολύ δυνατό κρότο.

4′ και 16” πριν από τη λήξη του Β’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα το σύνθημα “Π… και πρεζάκια Γιαννακόπουλε”. Στο σημείο αυτό έγινε η δεύτερη παρατήρηση, ενημέρωση των παραγόντων της Α’ ομάδας και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

6′ και 48” και 5′ και 16” πριν τη λήξη της Γ’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδες που παρήγαγαν πολύ δυνατό κρότο.

2′ και 15” πριν τη λήξη της Γ’ περιόδου φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα οπαδοί της Α’ ομάδας “Τις μάνες σας γ… κάθε μέρα π… γιοι Παναθηναϊκοί”.

1′ και 50” πριν τη λήξη του Δ’ δεκαλέπτου και μέχρι τη λήξη του αγώνα οπαδοί της Α’ ομάδας άναψαν 20 περίπου βεγγαλικά (λάμψης και καπνού) και πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου 8 κροτίδες που παρήγαγαν πολύ δυνατό κρότο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …